Ballonnenclown Tallie

Ballonnenclown Tallie maakt van ieder feest een groot succes! Als ballonartiest maakt zij de meest bijzondere creaties van ballonnen en laat jong en oud versteld staan!

afbeelding van ballonnenclown tallie

Goochelaar Joep van Pamelen (magisch entertainment)

Op jonge leeftijd was Joep al bezig met goochelen en tovenarij, dit ging van kaart moves tot het verscheuren van kranten. Met zijn inmiddels 21 jarige leeftijd is Joep een ervaringsdeskundige als het gaat om entertainment. Hij vindt het hartstikke leuk om iedereen te vermaken en doet dit dan ook altijd! In 10 jaar is er veel ervaring opgedaan en vingervlugheid beoefend, laat ik het anders verwoorden; met Joep wil je geen spelletje poker spelen. Vingervlugheid is dan ook zijn specialiteit, hier heeft hij jaren oefening in zitten. Maar vingervlugheid is niet alles, een goede show en presentatie vindt Joep minstens zo belangrijk! Inmiddels is Joep nog steeds vol enthousiasme druk bezig met zijn goocheltrucs, dit vinden mensen ook zo leuk aan hem: hij is zelf zo enthousiast! Hierdoor is er bij elke show een super uitkomst en zo is iedereen gelukkig!

afbeelding van Goochelaarjoep

Jean Gouders

Cartoonist

Jean Gouders (1962) is cartoonist voor o.a. Dagblad de Limburger, Limburgs Dagblad, cartoonistmovement.com en humour.co.uk. In het verleden heeft hij o.a. getekend voor Wordt Vervolgd, het magazine van Amnesty International. Meer werk is te vinden op www.gouders-cartoons.nl.

afbeelding Jean Gouders

Minded Motion

Minded Motion beschouwt de wereld als een grote speeltuin die we graag delen. Als grootste freerunning organisatie van Zuid-Nederland bieden we diverse activiteiten aan, zoals lessen, workshops, kinderfeesten, events, kampen, en competities. Daarnaast hebben we onze eigen webshop met een eigen kledinglijn. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

afbeelding van Minded Motion

Digibende

Digibende is een professioneel ontwikkelcentrum en is uitgerust met een uniek aanbod voor jongeren tussen de 12 en 28 jaar die zich willen ontwikkelen en op zoek zijn naar perspectief. Digibende werkt op basis van gestructureerde programma's die door een orthopedagoog samen met een kandidaat en zijn of haar ouder(s) of begeleider(s) op maat worden samengesteld. Het kan gaan om deelname van 1 tot 4 dagen per week. Er wordt regelmatig voor gekozen om deelname aan Digibende te combineren met deelname aan de reguliere school. Indien gewenst kan hier een gezamenlijk plan voor worden opgesteld. Lees meer over Digibende op hun website.

Digibende logo

Blauw hoed films

Bij Blauw Films maken we films samen met artiesten over de hele wereld, altijd strevend naar een resultaat dat op leeft naar onze creativiteit. Al onze projecten worden open-source beschikbaar aan de volgende generatie van de filmindustrie door middel van onderzoek, netwerk en ontwikkelingen." "Blauw Films is een studio die zich bezighoudt met het maken van eigen films en projecten. We werken met artiesten over de hele wereld die ieder zijn gespecialiseerd in hun eigen vorm van kunst. We komen samen om de projecten waar te maken zoals we ervan dromen. Dit is mogelijk door kennis, netwerk en ontwikkeling beschikbaar te maken voor iedereen.

Digibende logo

Kickbox workshop

Boxing-Nederweert is een boks- kickboks- en judoschool en is gevestigd op de Hulsenweg 5A in Nederweert. Wij staan voor een brede toegankelijkheid tot de vechtsport, waarbij er met respect voor elkaar getraind wordt op alle niveaus. Er zijn verschillende mogelijkheden voor jong en oud, en voor de beginnende en ervaren sporters.

Kickbox logo

Crea bea tent

Ben jij een echte crea bea? Dan is deze plek echt iets voor jou! Laat de meest mooie creaties op je schminken of zet een vette glitter tattoo!

Crea bea tent logo

Silent disco tent

Heb jij de mooiste zangkunsten, dansmoves of houd jij gewoon ontzettend veel van muziek. Bezoek dan de silent disco tent op het terrein!

Silent disco tent logo

Galerie

In onze Galerie zul je de meest vette dingen zien, zoals:

- Lindehoeve (zorgeloze dagbesteding): Bij Lindehoeve Zorgeloze Dagbesteding hebben we deelnemers die juist in de reguliere dagbesteding niet terecht kunnen omdat zij om specifiek maatwerk vragen vanwege hun gedrag. Samen kijken we in brede zin naar de behoeften en interesses van de deelnemer en passen de begeleiding hierop aan. Dit betekent dat we ons hierbij dus niet slechts richten op de dagbesteding maar ook oog hebben voor de volledige context van de deelnemer. Zij exposeren gemaakte producten van hout, waaronder lampen.

- Hub Herman sculpturen: Gedurende de jaren is als vanzelf een eigen stijl ontstaan. Realisme en abstractie, fantasie en werkelijkheid komen daarin samen. Achter mijn werk zit geen uitgebreid verhaal,slechts motivatie, enthousiasme voor het materiaal ,de mogelijkheden daarvan en de drang tot vormgeven. "Zie wat je wilt zien en gebruik jouw fantasie" is wat ik de kijker wil meegeven.

- Krijn Bartels: Hij maakt auto's zo exact mogelijk na op schaal van lego. Hij ontwerpt dit zelf door zeer nauwgezet en realistisch zijn favoriete modellen na te bouwen.

- Angelina: Zij zal hier haar eigen gemaakte armbandjes en tassen gaan verkopen.

Galerie logo

Kapperstent

Heb jij tijdens het festival zin in een ander kapsel? Dan kan dat in onze kapperstent. Hier zullen 2 personen aanwezig zijn om je de mooiste vlechten te maken of wil jij een fresh kapsel dan kan dat ook hier!

Foto kapsel