Dreamer

Dreamer is een samenwerking tussen de songwriters Jelske en Philippe. Beiden al lange tijd actief in de muziek. Omstreeks maart 2020 ontstond er een muzikale samenwerking, waarbij de twee elkaar inspireren met elkaars creatieve ideetjes. Philippe met zijn pakkende melodielijnen en tokkels op gitaar en Jelske die daarop vanuit een tweede natuur melodielijnen en teksten bedenkt. Samen finetunen ze de nummers, die in de stijl vallen van Paper Kites, Angus & Julia Stone en Down Like Silver.

afbeelding band dreamer

Hip Hop

Siggy & D1ns, in het dagelijkse leven ook bekend als Sigmar Polinet en Daan Michielsen, vormen een in 2022 snel opgekomen Nederlands rapduo. Het tweetal groeide samen op in Zandvoort. Ze brachten twee singles in eigen beheer uit en tekenden daarna in februari bij platenlabel Top Notch, waarna ze meteen hoge ogen gooiden met 'Rondjes' en nog eens vier singles.

afbeelding van Minded Motion

Pop it up Muziekstichting Leudal

Pop it up is een team van bevlogen muziekdocenten die hun sporen in de wereld van de popmuziek ruimschoots verdiend hebben. Vele jaren ervaring op podium, in studios en in het klaslokaal. Zoals de "play" toets in ons logo al aangeeft gaat het bij onze lessen om muziek spelen en om spelen met muziek. Onze lessen vinden plaats in het gebouw van Stichting Pop It Up, Kloosterstraat 11 in Heythuysen.

Pop it up logo

RetroTune

RetroTune is een oud leerling van de ortolaan, met zijn eigen gemaakte sets steelt hij de show op het podium.

DJ Ortolaan logo

ArJane

Deze Limburgse singer / songwriter en haar band maken een dromerige sfeer met prachtige harmonieƫn. Met een groot bereik en een sterke melodie hou je gegarandeerd kippenvel over. Hun unieke stijl is toegankelijk en zal je zeker niet teleurstellen! Popmuziek met een melancholisch randje. Zangeres en songwriter Ar-Jane geeft een kijkje in haar wereld door middel van haar pure stem en eerlijke teksten. Geinspireerd door artiesten zoals Aurora, London Grammar, Phoebe Bridgers & Lana Del Rey weet ze met een sterke melodie de aandacht vast te houden en mensen te raken. Samen met 2 mede muzikanten en/of 2 backing vocals maken ze een unieke, dromerige sfeer waarin je je kunt laten meenemen door emotioneel pianospel, gevoelige stemgeluiden en dromerige gitaarpartijen.

ArJane logo

CREST

CREST is een enthousiaste zes koppige pop-rockband uit het noorden/midden van Limburg. De band speelt goed in het gehoor liggende covers, het varieert van swingende pop, nederpop tot stevige (country-) rock. Aan bod komen nummers van bekende en minder bekende artiesten als Fleetwood Mac, Tina Turner, Ilse De Lange, Anouk, De Dijk, Joe Cocker, Eric Clapton, Stevie Wonder, etc. Je hoort drums, bas, toetsen, twee gitaren, een zanger en zangeres. Alle leden hebben hun sporen in eerdere formaties verdiend. CREST is een beleving voor een breed publiek..

CREST logo